El Canet Rock reunirà 22.000 persones sense distància i amb test d’antígens
El festival Canet Rock 2021 reunirà el 3 de juliol 22.000 persones al Pla d'en Sala de Canet de Mar (Maresme), sense distància de seguretat però amb mascareta i test d'antígens fet el mateix dia, segons han informat aquest dimecres els organitzadors. Canet Rock, amb el Cruïlla i Vida Festival, forma part d'una prova pilot amb control epidemiològic posterior que és la continuació de l'estudi observacional que es va dur a terme al Palau Sant Jordi de Barcelona amb l'actuació de Love of Lesbian.

Com en aquella ocasió, la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses supervisarà les mesures contra la covid, seguint les directrius del Departament de Salut i el Procicat. Els assistents hauran de certificar a l'entrada del recinte que han donat negatiu al test d'antígens que s'hauran de fer el mateix dia a punts instal·lats per l'organització del festival.

En l'accés es repartiran mascaretes FFP2 que, un cop a dins, el públic haurà de portar sempre posades, excepte a la zona de restauració. Aquest operatiu té un cost que repercutirà en part en les entrades, que seran set euros més cares que altres anys.

Els grups anunciats per aquest any són els mateixos que van haver de ser anul·lats el mes de juliol passat i actuaran Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Nuñez, Ciudad Jara, Ítaca Band, Roba Estesa, Lildami, Jazz Woman, Miquel del Roig i Cesc.