Rosalía ha presentat les 16 cançons del seu nou disc, que ja va avançar amb temes com "Motomami", "Saoko", "Chicken Teriyaki" i "Hentai". És un disc arriscat i amb una producció ambiciosa que barreja ritmes i influències.

El disc és el tercer de la cantant de Sant Esteve Sesrovires. S'ha presentat aquesta mitjanit en un xou sense precedents a través de la plataforma TikTok, on abans d'actuar ha connectat amb el coproductor Pharrell Williams, la cantant Tokischa, que col·labora al disc, o la seva parella, Rauw Alejandro.

Ha estat una proposta innovadora filmada íntegrament amb telèfons mòbils i pensada per ser vista també al mòbil.

"Motomami" és un dels llançaments discogràfics més esperats de l'any a nivell mundial. En àlbum, Rosalía, la cantant de Sant Esteve Sesrovires, recorre la seva relació amb els diners i la fama, amb referències a la família, la sexualitat i el desig.

L'artista torna a experimentar amb la producció, amb molts sintetitzadors i reminiscències de jazz, bases de reggaeton, ritmes llatins i electrònica. I el flamenc, sobretot, molt present al llarg de l'àlbum.

Una de les noves cançons que s'han publicat avui, "G3 N15", inclou un missatge en català que la seva àvia li adreça sobre la importància de Déu i la família.

Aquest és el missatge que se sent a l'àlbum:

"Bon dia, amor meu, m'agrada que... pensar que en moments difícils sempre ajuda moltíssim tenir una referència a Déu. Sempre és la família en primer lloc, i... No, en primer lloc diria que en primer lloc sempre és Déu i després la família. La família és tan important, carinyo. La família sempre és important. Portes un camí que és una mica... complicat. Quan me'l miro penso que complicat que és el món en què s'ha ficat la Rosalia. Però, 'bueno', si ets feliç jo també soc feliç."

Font: TV3.cat